E-post: info@fysiotest.se
Kundsupport: +46 (0) 431 - 36 98 66
E-post: info@fysiotest.se
Kundsupport: +46 (0) 431 - 36 98 66

Accuniq 380

Adding accuracy to healthcare

Accuniq 380

Det du mäter kan du förändra

Med Accuniq 380 ger kliniskt noggranna kroppssammansättningsresultat på mindre än en minut.

 

Med sina steg-för-steg-instruktioner på den stilrena touchskärmen är den användarvänlig samtidigt som den ger dig alla mätdata du behöver för utvärdera dina klienters kroppssammanssättning på ett optimalt sätt – både för hälsa och prestation.

 

På skärmresultatet och den fullständiga sidrapporten visas mätningar med på ett visuellt och pedagogiskt sätt.

 

Accuniq 380 passar utmärkt för dig som personlig tränare, näringsterapeut, livsstilscoach eller på andra sätt arbetar med att skapa resultat i dina klienters livsstilsförändring.Hög validitet och reliabilitet

Accuniq 380 är validerad mot DEXA-utrustning med 95,3% för analysering av kroppssammansättning. Det gör att du kan vara trygg i dina mätningar samtidigt som dina klienter får bästa tänkbara resultat på ett smidigt och tillförlitligt sätt.

Studier om Accuniqs kroppskompositionsmätare


Accuniq Manager

ACCUNIQ Manager tillhandahåller en systematisk analys av kroppssammanssättningen med olika typer av enhetstöd för datahantering och grafisk resultatrepresentation.

Med Accuniq Manager behöver du inte oroa dig över säkerhetskopiering längre. Programmet sparar även mätdatan i olika filformat för enkel filhantering.

Optimerad för dig och din PC, tablet och smartphone

ACCUNIQs programvara låter dig systematisk hantera mätningen och analysen av kroppssammanssättningen genom visuellt presenterad data. Med Accuniq Manager kan du som testledare få all data du behöver för att hjälpa din klient till en bättre livsstil och resultat.

Genomför mätningen
Automatisk överföring av testresultatet
Se och tolka resultatet från din PC, tablet eller smartphone

Accuniq App

Accuniq App är en mobiltjänst för hantering och lagring av testresultat och data. Du kan skanna QR-koden för mätresultaten med din telefon för att följa upp eller se resultatet när som helst.

Finns också på Google Play.


Remote Support

För att underlätta för dig och din vardag finns möjlighet till ”Remote Support”; en uppkopplingstjänst mot Accuniqs hjälpcenter vid support och reperation av apparaten.


Boka en demo av Accuniq 380


Vill du veta mer? Kontakta oss.