E-post: info@fysiotest.se
Kundsupport: +46 (0) 431 - 36 98 66
E-post: info@fysiotest.se
Kundsupport: +46 (0) 431 - 36 98 66

Nyhetsbrev

Vill du vara vår kompis?

Håll dig uppdaterad om det senaste och ta del av våra förmånliga erbjudanden genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev. Varje månad kommer minst ett nyhetsbrev direkt i din e-post.

SAMTYCKE
Allmänna dataskyddsförordningen är en ny EU-förordning som ska stärka skyddet av personuppgifter för privatpersoner i hela EU. Jag godkänner att Fysiotest lagrar min epostadress för att kunna skicka nyhetsbrev som kommer ut ungefär en till två gånger per månad. Jag kan när som helst ändra mitt samtycke genom att klicka på en länk i nyhetsbrevet, skicka e-post till pro@fysiotest.se eller ringa oss på 0431 – 36 98 66.

 

Ja, jag samtycker och väljer nedan intresseområde: