Fysiotest - en modern företagshälsovård

Kontakta oss


Förebygg ohälsa tidigt och få kontroll över företagets hälsostatus.

Vi ger dig och dina medarbetare ett unikt helhetsgrepp om företagets hälsostatus. Vi ger individuell coaching inom näring, träning och andra livsstilsrelaterade faktorer så att varje medarbetare får kunskap om sina mål samt förståelse för hur man hjälper sig själv i strävan att nå balans i en allt mer stressig vardag.

För företaget skapas ett underlag för att på ett effektivt sätt kunna rikta individuella friskvårdsinsatser som ger besparingar för företaget samt välmående hos medarbetarna.

Se vår presentationsfilm här!

Skapa glad och hälsosam kultur hemma eller på arbetsplatsen. Ett ställe att vara och trivas på, där man kan ha bra fokus och är produktiv. Att skapa en strategi handlar om att identifiera sin spelplan, förstå den och därefter bestämma sig för vad man ska göra för att nå det mål man har satt upp.

Det handlar om att besvara frågorna:
Var är vi idag?
Var vill vi vara i framtiden?
Hur tar vi oss dit?

Vi har lösningen:

HEALTH MANAGEMENT SOLUTIONS

Läs mer

Vi baserar all vår coaching och aktiviteter på data. Datan ger underlag för rätta beslut för individen och organisationen. Det gör hälsovalen enkla....mår man bättre, presterar man bättre! Vi vet också att bakom varje analyssvar finns en person som vill göra de förändringar som krävs för att öka sin livskvalitet. Den insikten har gett oss stor respekt för vårt uppdrag och för den skillnad som vi kan göra för varje enskild individ vi möter.

VI GISSAR INTE, VI TESTAR.

Vi på Fysiotest vill hjälpa människor på vägen mot ett mer hälsosamt sätt att leva. Vi vet att varje steg mot en sundare livsstil gör skillnad. En skillnad som leder till att allt fler kan leva sina liv friskare och längre. 

IMPROVED WELL- BEING. IMPROVED PERFORMANCE.

Hållbar prestation baseras på individens sjukdoms-och skadefrihet, funktionellt tänk och agerande, psykosocialt och mentalt välmående under en lång period där fysisk aktivitet, klokt näringsintag och god återhämtningsgrad hanteras med gott självledarskap. I en organisation stödjs individens resa med tydlig företagskultur som ledningen medvetet har tagit fram och visar i sina egna handlingar.

EN LEVERANTÖR -ALLA DELAR AV HÄLSA

Våra lösningar

Netflix of Wellbeing -Champion Health
Alla områden av hälsa i en platform.


Verktyg för databaserad  hälsoarbete för HR och företagsledning!
Välkommen till en digital plattform som stödjer både individen och organisationen i hälsoarbetet. Ett helt bibliotek fyllt med information och inspiration, tillgängligt när som helst och var som helst!

Netflix of Wellbeing
Champion Health platform

Nyheter & aktuellt

Netflix of Wellbeing

Champion Health platform

Grupp aktivitet

Testledarutbildning

Forskningsstudie Flexovital

Forever Young

Arrow left icon
Arrow right icon

Några av våra nöjda, hälsosamma & välpresterande kunder

Bravida logo
Cevian Capital logo
Anticimex logo
Indutrade icon
Intertrust Group logo
MPYA Finance logo
Uniper logo
Gerdmans Inredningar AB logo
Bravida logo
Cevian Capital logo
Anticimex logo
Indutrade icon
Intertrust Group logo
MPYA Finance logo
Uniper logo
Gerdmans Inredningar AB logo

Vill du veta mer?