22
April
2020

FYSIOTEST EUROPA AB INGÅR SAMARBETSAVTAL MED PAPILLY AB

Friskare företag
Author
Magnus Häggbom

Fysiotest Europa AB har ingått ett samarbetsavtal med Papilly AB för att bredda sitt utbud inom förebyggande hälsoinsatser.

Samarbetet innebär att Fysiotest kommer att erbjuda Papillys digitala program och övriga tjänster inom stresshantering i sitt utbud. Fysiotest är en modern företagshälsovård som analyserar hälsa utifrån fysisk aktivitet, kost, återhämtning och andra livsstilsrelaterade faktorer i förebyggande och prestationshöjande syfte. Avtalet är ett resultat av en längre dialog mellan båda parter och förväntas generera ömsesidiga betydande intäkter.

– ”Vi är oerhört glada för samarbetet med Fysiotest, då vi båda delar visionen att hjälpa människor och företag till ett ökat välmående genom förebyggande hälsoinsatser. Genom samarbetet breddar bolaget sitt utbud och positionering som hälsoföretag. Papilly når därmed ett nytt och spännande marknadssegment,” säger Maria Kullman VD för Papilly.

– ”Vi på Fysiotest är mycket glada att få samarbeta med Papilly som skapar stort mervärde för företag och privatpersoner genom sina forskningsbaserade helhetslösningar mot stress. Papillys utbud av tjänster kompletterar Fysiotests sjukdomsförebyggande livsstilstestning och -coaching på ett modernt och enkelt sätt med unika och digitala lösningar,” säger Sami Seppänen VD för Fysiotest.

För ytterligare information:

Sami Seppänen, VD Fysiotest Europa AB

Tel: 070-142 00 81

E-post: sami@fysiotest.se

Maria Kullman, VD Papilly AB

Tel: 070-450 88 98

E-post: maria.kullman@papilly.com