Fysiotest Bootcamp

För garanterat resultat

STARTA DIN HÄLSORESA

Under 10 veckor kör vi ett digitalt bootcamp, med målet att hjälpa dig till en hälsosammare människa med nya vanor. Vi alla har olika förutsättningar och det är först när du vet dina egna som du kan göra skillnad. För att få en bild av din dagliga hälsa kommer du därför att göra en kroppskomposition samt ett Forever Young -blodtest. Samma tester kommer att göras i slutet av Bootcamp.

1
ONLINE COACHING

Att bestämma sig, genomföra och slutföra en förändring är utmanande. Därför kommer du under programmet att ha en coach som följer och stöttar din resa. Tillsammans kommer ni höras varannan vecka online där ni stämmer av hur det går och går igenom det extra som kan behövas för att du ska nå dina mål.

2
HÄLSOSAMMA KOST-TIPS

Nyttig kost associeras ofta med att behöva välja bort det goda i livet. Snarare handlar det om att äta med moderation. Kostprogrammet är utformat så att du ska ha kontrollen. Livsmedel delas upp i kategorierna rött, gult och grönt. Rött ska helst undvikas och grönt kan ätas mycket av. Målet är att hela tiden förbättra din kost.

3
TRÄNINGSPROGRAM

Vi vet att den bästa träningen, är den som blir av! Du kommer att få enkla övningar, som omfattar bålstabilitet och konditionsträning. Det sköts enkelt via vår app där du kan se övningarna och bocka av när du genomfört ditt pass. Vi fokuseras även på att öka mängden vardagsmotion.

4
TRÄNING ONLINE

Träning ska vara roligt, inte minst för motivationens skull. Ibland kan det vara svårt att få till ett pass ute på cykeln eller i löpspåret. Vi erbjuder digitala pass där vi hjälper dig att få upp pulsen tillsammans med din coach, och på även regniga dagar få till din träning!

5
TA STÖD AV GRUPPEN!

Vi människor är flockdjur och gemenskap är viktigt för att vi ska utvecklas. Du läggs till i en whatsapp-grupp vilket hjälper till att skapa en fantastisk upplevelse. Du kommer vara med när andra förändras tillsammans med dig, vilket bidrar med gemenskap, information och motivation.

6
DU GÅR I MÅL

Inte bara med ett nytt yttre, men även ett förändrat inre. Du har genomgått över 70 dagar med nya rutiner, hälsosam mat och vardagsträning. Större delen av dessa nya vanor kommer sitta kvar. Din hjärna har programmerats om och vi ger dig råd om hur du fortsätter på egen hand.

7
PRIS: 4900:- Betalning sker i samband med anmälan via bankgiro: 487- 4004 eller swish: 123 056 00 94 Skriv ``bootcamp`` vid betalning

Vill du veta mer?