05
februari
2020

Frukostevent den 17:e mars: ”Hälsa som framgångsfaktor”

Försiktighetsåtgärder gällande Coronaviruset Covid-19 inför vårt frukostevent den 17:e mars

För att hjälpa till att begränsa spridningen av Coronaviruset Covid-19 och skydda våra deltagare har vi på Fysiotest beslutat att införa försiktighetsåtgärder.

Med anledning av rådande läge har vi beslutat att genomföra vårt frukostevent ”Hälsa som framgångsfaktor” digitalt. Vid registrering kommer du automatiskt få länken till vår digitala webinarium sänt till dig.


Jobbar du som VD, HR, chef eller med personalansvar?
Vill du veta hur du främjar välmåendet och därmed prestationen hos dina medarbetare?

Då är du hjärtligt välkommen till oss denna morgon på Good to Great i Danderyd!

Under frukosten och minglet kommer du att få tillfälle att träffa nya affärskontakter, träffa våra föreläsare och njuta av en god och näringsrik frukost.

Under seminariet kommer du att få lyssna till P-O Osbeck från Fysiotest som pratar om hur du lyckas med ett framgångsrikt hälsoarbete.

Därefter kommer Jesper Gustafsson, VD på Intertrust Group i Sverige, en global aktör inom expertadministration och management services, ge exempel på hur de jobbar med en aktiv livsstil i bolaget och berättar om hur deras hälsostrategi ser ut och och vad den resulterat i.

Slutligen kommer Nicklas Kulti, tidigare världsspelare ATP-touren och delägare till ”Good to Great”, att dela med sig av sina erfarenheter kring att prestera på topp när det verkligen gäller.

Låter spännande? Anmäl dig senast den 15 mars!

Läs mer och boka dig här.

author: PO på Fysiotest