18
mars
2020

Fysiotest tecknar distributörsavtal med Ketonix

Fysiotest har tecknat ett distributörsavtal innehållande ensamrätt i nordiska länderna med tillverkaren till världsledande ketonmätaren.

Ketonix är en FDA-godkänd medicinsk utrustning med tillhörande mjukvara och en unik teknologi vilket möjliggör ketonmätningen från utandningsluften.

Denna teknologi ger inte bara bättre noggrannhet och enkelhet utan även bättre validitet och reliabilitet än blodprovsbaserade mätningar.

Ketonix mäter utandningsketoner som är en realtidsindikator för ketos. Metoden är mer exakt än mätning via blod och urin, då dessa visar endast överskott av ketoner. Mätningarna och diagrammen för analysen är enkla att följa i Desktop-appen.

Ketonix är det perfekta valet för alla som använder Paleo-, Ketogen- eller Low Carb-diet, och ett optimalt verktyg för att ta reda på hur livsstilsförändringar påverkar din ketos.

– ”Ketonix ger oss stor möjlighet att hjälpa våra kunder inom företagshälsovård, idrott, kostrådgivning, sjukvård och forskning i alla de nordiska länderna. Vi ser framemot att utveckla olika tjänster runt ketonmätning och Ketonix.” säger Sami Seppänen, VD på Fysiotest.

Här kan du läsa mer om vad ketoner är och hur du kan dra nytta av Ketonix.

Beställ din egen Ketonix

I bilden från vänster: Daniel Ericsson, Nordisk Sales Manager, Sami Seppänen, VD, Martin Köllerström, Key Account Manager på Ketonix  och Michel Lundell, VD och grundare av Ketonix

author: PO på Fysiotest