Vi gissar inte

- vi testar

Gör skillnad för din hälsa och prestation genom tester, analyser och rätt åtgärder


Ta kontroll över din hälsa


På Fysiotest Performance hittar du kompetenser inom följande områden:

På Fysiotest är vi engagerade i att hjälpa dig att uppnå optimal hälsa och vitalitet genom att identifiera de unika bakomliggande orsakerna till sjukdomen och behandla dem.

 

Vi utövar en ny modell av livsstilsmedicin som innehåller de bästa diagnostiska verktygen och teknikerna från konventionell medicin, liksom nya tester och verktyg som hjälper oss att identifiera de kritiska obalanser som ligger till grund för all minskning av livskvalité.

 

Vi erbjuder ett säkert klientcentrerad utrymme för hälso- och prestationsmedvetna människor, inte sjukdomscentrerad medicin.

• Funktionsmedicin
• Personlig träning
• Näringsrådgivning
• Skadeförebyggande screening
• Specialkompetens inom tennis, paddel, löpning, cykel och golf
• Rehab och prehab
• Testledare

Kontakta oss


Varför Fysiotest Performance?

Vi är specialister på personaliserad hjälp för kost, träning och återhämtning. Alla våra tester och rådgivning är evidensbaserade och genomförda med högsta möjliga professionalism på plats eller hos laboratorier och andra kliniker i vårt nätverk.
Både välmående och prestation börjar med att ta tag i sin hälsa och livsstil – oavsett i vilken höjd dina ambitioner ligger på.

Kontakta ossTa hand om det viktigaste du har
- boka tid för ditt hälsotest här


Vänligen fyll i formuläret så återkommer vi så snart vi kan.    Genom att klicka på "Jag vill veta mer" accepterar jag att mina personuppgifter behandlas enligt Fysiotests integritetspolicy    Avbokningspolicy & regler

    Det är många som önskar besök hos Fysiotest Performance och ibland är väntetiden lång.
    Om du inte har möjlighet att komma på beställd tid vill vi gärna att du avbokar din tid senast 24 timmar före avsatt behandlingstid.

    Det är för den anledningen att andra ska få möjligheter till behandling och för att du själv ska slippa bli debiterad fulltaxa.