Hållbar & överlägsen
hälsa och prestation

Framtagen för att hjälpa dig att nå nästa nivå

Varje dag arbetar vår kropp för att skydda och stötta oss, men för att kroppen ska kunna göra sitt jobb måste vi ta hand om den.

I onlinekursen “Hållbar & överlägsen hälsa och prestation” får du en ökad förståelse för hur vi genom våra val kan påverka vår hälsa och prestation på ett hållbart sätt. För genom en ökad medvetenhet kommer bättre beslut som leder till bättre resultat.

Är du redo att ta nästa steg för din hälsa och prestation?

Nyfiken?
Se vår videopresentation här.

  • Hur leder du dig själv till framgång?
  • Vilken mat kan stötta ditt immunförsvar?
  • Hur Hur kan du balansera din träning för att faktiskt få de resultat du vill?du säkerställer skadefrihet hos din klient
  • Vilken roll har sömn och återhämtning för ditt välmående?

I denna onlinekurs guidar vi dig inom fyra områden som alla påverkar din hälsa och prestationsförmåga. Vi fokuserar på de fundament som bygger upp din kropp. I kursen har vi dessutom ett helt avsnitt om självledarskap och konsten i hur du leder dig själv.

Vad innehåller kursen?

Innehållet är baserat på forskning och Fysiotests långa erfarenhet inom coachning och kommer hjälpa dig att öka din medvetenhet kring vilka faktorer som spelar roll för din hälsa och prestation. Med vår digitala plattform hjälper vi dig med dina prioriteringar och fokusområden för att lyckas med just ditt mål.

Kursen består av fyra digitala föreläsningar. Varje föreläsningar berör, på ett inspirerande och pedagogiskt sätt, ett nytt tema inom området.

Utöver de digitala föreläsningar får du även tillgång till en unik digital arbetsbok med övningar och reflektionsfrågor – allt för att hjälpa dig att nå din nästa nivå.

Kursen är tillgänglig i sex månader från kursstart.

I KURSEN FÅR DU LÄRA DIG MER OM:

  • Självledarskap – Konsten att leda sig själv
  • Kost – Mat för en starkare hälsa och ett förbättrat immunförsvar
  • Rörelse – Hur fysisk aktivitet påverkar vår hälsa och prestation
  • Återhämtning – Sömn och återhämtning som stärker dig inifrån och ut
Bulb icon
DETTA ÄR

En onlinekurs inom hälsa och prestation innehållande fyra 15-20 minuters föreläsningar och speciellt utformad digital arbetsbok.

Translation icon
DU FÅR

Kunskap inom avgörande hälsoområden, konkreta tips och verktygen för hur du kan påverka och förändra dina beteenden för att må och prestera bättre.

People icon
FÖR VEM

För dig som vill skapa mer hållbara beteenden samtidigt som du vill lära dig mer om hälsa och prestation och hur du aktivitet påverkar dessa.

Vill du veta mer?