1
July
2021

Nu kickar vi igång sommaren med Nordea Open och hållbar hälsa!

Friskare företag
Author
Magnus Häggbom

Vi är redo för Nordea Open 5 – 18 juli, är du?
Efter ett års uppehåll av Nordea Open är det nu äntligen dags för tennisveckorna i Båstad igen. Detta året hittar ni oss på tre olika ställen i Båstad: i tält i Hamnområdet, på vår klinik på Drivan tenniscenter och i tennis ”bubblan”.

För dig som är beslutsfattare på ditt företag arrangerar vi ett inspirerande frukostevent på Hotell Skansen den 8/7 med temat ”Företagets hälsosatsningar – hållbart och lönsamt?” Det finns fortfarande platser kvar, så in och anmäl dig på http://www.fysiotest.se/event

I tältet vid hamnområdet har du möjlighet att tala hälsa med våra testledare och hälsocoacher. Du finner även vår samarbetspartner Life Genomics på plats under utvalda dagar. Vi kommer detta år även ha en studio i tältet där vi kommer att intervjua intressanta personer samt prata hållbar hälsa i LIVE sändning.

På kliniken i Båstad kan du utföra olika hälsotester och testa vårt koncept för företagshälsovård. För dig som vill utföra covid-test finns det möjlighet både i tältet i hamnen och på kliniken vid drivan.

Vi kommer under veckorna anordna tävlingar med fina priser. Ni deltar genom våra sociala medier; Instagram och Facebook. Följ oss gärna så att ni inte missar någonting!

Med önskan om en fin sommar!

Varma hälsningar,
Hela Fysiotest-teamet