Forever Young

Healthy aging comes from within.

Ta kontroll över din framtida hälsa.

Öka livskvalitén och dina hälsosamma år! Åldrandet är oundvikligt. Men mycket har du i dina egna händer hur kroppen mår inuti. Dagens forskning ger hopp för  alla som vill idrotta i 30+ klasserna. Genetiken är inte längre den avgörande faktorn som forskarna trodde när mänskliga genomet publicerades för ca 20 år sedan. Det har visat sig att din livsstil har större betydelse än många trodde.
Ta din hälsa i dina egna händer och låt oss leva friskare längre!

Nighitnghale test image 1

Svaren finns i ditt blod

Hur går det till?

Som alltid, resan börjar med att ta reda på ditt nuläge. Vi använder Online hälsoenkät och Livit by Nightingale Health blodanalys som ger en omfattande bild av hur ditt hjärta, ditt sinne, ditt immunförsvar och din ämnesomsättning mår och fungerar.

Hälsosam livstil  ökar dina chanser till flera friska år.

Resultat

Blodanalysen görs med en unik teknologi som kan ta fram  markörer från några få bloddroppar. Med mer data kan vi bättre fånga den underliggande biologin hos vanliga livsstilssjukdomar.
Markörerna används för att beräkna dina hälsoresultat. Dessa är: kolesterolbalans, fettsyrabalans, dietära fettsyror, låggradig inflammation och metabolisk effektivitet. Markörerna gruperas ihop baserat på Hjärthälsa, Metabolism, Sinne och Immunförsvar. Resultatet är baserat på forskning, hundratusentals blodprover, hundratals publikationer.
Dina resultat kommer att laddas upp i ditt konto i Livit By Nightingale Health-appen.

Nighitnghale test image 2
Nighitnghale test image 3

Coaching

Nå ditt mål med vår coaching. I paketet ingår, förutom själva testet, ett samtal med en av Fysiotests erfarna coacher där vi, utifrån dina testresultat och dina målsättningar, fördjupar oss i hur du kan skapa hållbara vanor i din vardag som leder till ökat välmående och flera hälsosamma år.

Vill du veta mer?