20
april
2017
Nå din målsättning

Känslan att nå ditt mål

Vad hindrar dig från att komma i din absoluta toppform?
Oavsett dina hinder och utmaningar finns det vägar framåt.

Du önskar att du kände dig bättre, utstrålade god hälsa, sov bättre och kanske till och med vägde lite mindre.

Du önskar att du kände sig säkrare, mer beslutsam och energisk. Kanske har du sagt eller tänkt dessa saker förr.

Men när du vill skapa förändringar i ditt liv kan det kännas som om det finns en stor skillnad mellan var du är och var du vill vara.

Har du någonsin undrat ”Hur gör andra som lyckas?” eller ”Hur man lyckas gå ner i vikt, bli starkare och må bättre?”

Hur ser ditt önskade läge ut? När du passerat mållinjen och tittar tillbaka på din resa, vilka är dina lärdomar från din resa då?
Många kämpar med samma utmaningar, och många når dem.
När vi tittar på dem som lyckas, vad har de gjort för att lyckas?

”Starta där du är, använd det du har, gör det du kan”.

Här delar vi med oss av fem olika strategier för att hjälpa dig som vill komma igång, redan är igång eller till dig som tvekar.

Tro oss, det kommer vara värt det.

Tänk inte, bara gör.
Ofta skjuter vi upp saker tills dess att ”tiden är rätt” och tvivlar ofta på hur vi ska ta oss framåt. I de flesta fall kommer inte den ”perfekta tiden”, utan det viktiga är att ta ett litet steg framåt från där du är, just nu. Ge allt du har – det kommer skapa en positiv våg av förbättringar som tar dig till nästa steg.

Visualisera din framtid.
Hur vill du känna dig i framtiden? Om en vecka, en månad eller om tre år? Det handlar inte om vad vågen säger, det handlar om hur du känner dig inuti. Hur kommer det vara att leva som ditt framtida jag. Vad gör den personen? Vilka vanor har har den personen? Hur ser den personens energinivå ut? Hur kan du börja leva som den personen redan idag?

Ta ansvar.
Fokusera på vad du kan göra just nu. Glöm allt annat. Livet kommer alltid komma med utmaningar – frågan är bara hur vi hanterar dem. ”Starta där du är, använd det du har, gör det du kan”.
Du kommer snart märka en stor skillnad.

Att veta ditt nuläge, vilka hinder och resurser du har samt ditt önskande läge är viktigt.

Mät för att veta. 
Att veta ditt nuläge, vilka hinder och resurser du har samt ditt önskande läge är viktigt för att kunna påbörja din resa, och ta rätt beslut kring din livsstil som stödjer din målsättning. Genom att veta din kroppssammansättning, och följa dess utveckling, kan du och din kund ta rätt beslut i rätt tid för att nå mest optimala resultat.

Det ger dig värdefull information kring vilka träningsinsatser ni behöver justera eller förstärka, om stress och näringsfattig kost utgör en stor del av livsstilen eller om risken för metabola syndromet är stort.

Vill du veta mer om hur kroppsammansättningstester kan hjälpa dig eller dina kunder att nå er målsättning? Vi finns här för att hjälpa er. Klicka här för att komma i kontakt med oss.

author: PO på Fysiotest